December '1416

Nieuwe Leden

Door MetinSinds de speciaal ingelaste Dispuutsvergadering van dinsdagavond 16 december j.l. zijn amici Koedood, De Mooij en Warth geen noviet meer maar voltallige Redux-leden. Ook zijn in de afgelopen maanden enkele leden Oud-Lid geworden, waaronder ama. Spruit, am. Brandt en sinds vorige vergadering am. Van den Hof. Er wordt hard nagedacht over het concretiseren van een Oud-Leden-genootschap.

Juni '145

Foto's KuilmanBrevet-ReduxExperience 2014 Frankrijk

Door MetinKuilmanBrevet-ReduxExperience 2014 Frankrijk

Foto's:Reduxreis Frankrijk - Dispuut Redux

Oktober '139

Foto's Reduxdiner September 2013

Door MetinAfgelopen maand is er weer heerlijk gedineerd in de GR van amice Van den Hof. Truffelolie, garnalen en hertenbiefstuk zijn enkele van de ingrediënten van de gangen die werden geserveerd. Traditiegetrouw liep het diner van 18:00u tot 07:00u. Enkele plaatjes zijn te vinden bij de Foto's.Redux Kruidenboter - Dispuut Redux

April '1324

Redux Hete Hitjes v2!

Door Metin

Redux presenteert de beste hits van de afgelopen 10 jaar, gemixt met onze eigen favorieten, om er weer een mooi feestje van te maken. Vorig jaar konden we vieren dat we het leukste dispuut van Delft zijn geworden en ook dit jaar doen we een poging om een goede reden voor een feestje te hebben op 3 mei.

Genieten wordt het sowieso met de lekkere beats van onze ReduxDJs. Verwacht een eclectische mix van o.a. dance, drum and bass, top 40, glitch hop en alles wat er verder leuk is aan een feestje. Hou dit event in de gaten voor alle acties die we voor en tijdens het feest gaan ontplooien


Entree: 2 euro


ReduxHitjes op Facebook
Hete Hitjes Feestje - Dispuut Redux

Februari '1321

Foto's Reduxdiner bij Ama. Spruit

Door Metin


De foto's van het laatste Reduxdiner van 2012 bij amica Spruit. ReduxDiner - Dispuut Redux

Januari '1328

VerenigingsGala - Koornbeurs 101 jaar

Door GalaCommissie


Om onze 101ste verjaardag in stijl te vieren, is er een diesgala in onze mooie sociëteit.

Het gala zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari en begint om 22.00. Kaartjes kosten 35,- voor jou en je date samen! Hierbij is inbegrepen een redelijke hoeveelheid gratis drank. Vanzelfsprekend wordt het een mooie avond en zal een jazzbandje ons van sfeer voorzien.

De dresscode is white-tie of black-tie.

Kaartjes zijn te koop bij het bestuur!

Redux Koornbeurs Gala 101 Delft - Dispuut Redux

September '1212

3e Bestuur Dispuut Redux

Door Metin


Bij de dispuutsvergadering van 12 september 2012 is het tweede bestuur van dispuut Redux gewisseld met het derde bestuur. Dit bestuur is vier man sterk en zodoende is de functie van Accessor een bestuurlijke functie geworden welke wordt gedragen door Am. Heij. Onze nieuwe praeses is Am. Remijn, de Quaestor is Am. Boerboom en de Abactis is vanaf nu Am. Rienks. De bestuurswissel heeft plaatsgevonden in de nieuwe 'kroonzaal' van het dispuut.

September 10

Nog een paar

Door Metin


Ondertussen is de vakantie weer afgelopen, gaat iedereen weer naar college en zijn de borrels weer wekelijkse kost. Maar ook in de vakantie is Redux bezig geweest. Onder andere op de vereniging met het verbouwen c.q. opknappen van de oude Stencilkamer. Deze drukste vergaderkamer van de vereniging werd vroeger tevens gebruikt door de zeefdrukcommissie maar is in verval geraakt. Oude meuk en apparaten stonden in de weg, evenals een zooi tafels en computers. Alles is de kamer uitgewerkt, er is lambrisering tegen de muren geslagen, lak over muren, radiatoren en kozijnen gegaan en de ventilatieschacht bovenin de kamer weer weggewerkt met een fraaie houten plaat inclusief gebrand Redux-logo. Al met al een mooie tweedaagse klus. Een foto van het logo is hier te zien, de rest is op de zolder te bewonderen.

Redux Klussen Resultaat Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

Juni 06

Fotoshoot

Door Metin


De tweede fotoshoot van het dispuut.

Redux Fotoshoot Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

April 23

Foto's: Hete Hitjes

Door Metin


De 'Redux Hete Hitjes' is een erg geslaagd en drukbezocht feest geworden. 6 Foto's om een kleine impressie te geven.

Redux Hete Hitjes Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

Maart 5

FEEST: Redux Hete Hitjes @ Koornbeurs

Door Metin


Hete hitjes staat altijd al garant voor een avond vol met de leukste dansbare hitjes van de afgelopen jaren. Deze keer wordt de avond zowel achter de draaitafels als achter de bar verzorgd door Redux. Voor meer informatie, zie de Facebook-event

Entree is 2 euro, Delft is aangesloten op het nachtnet.

Redux Hete Hitjes Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

Februari 6

Het Leukste Dispuut van Nederland - Deel 2

Door Metin


Bekijk ons filmpje op YouTube; het dispuut met de meeste hits wint extra stemmen.Stem op Dispuut Redux

Februari 2

Het Leukste Dispuut van Nederland

Door Metin


Het Leukste Dispuut van Nederland - Dispuut Redux

Stem op Dispuut Redux; als we winnen krijgen we nieuwe fietsen en geven wij een vet feest!

Januari 30

Foto's

Door Metin


NovietenSpeurtocht - Dispuut Redux

De foto's van de speurtocht voor de nieuwe leden en van het Reduxdies zijn geupload. Ze zijn te vinden bij de foto's.

Januari 23

Statutenupdate

Door Metin


Naar aanleiding van de dispuutsvergadering van november zijn er enkele kleine wijzigingen op de statuten toegepast. Ze zijn te vinden in het Archief.

December 12

Diesfeest Dispuut Redux Donderdag 15 December

Door Bestuur


27 augustus jongstleden is Dispuut Redux alweer 3 jaar oud geworden. Om dit heugelijke feit te vieren nodigen we jullie allen uit onder de monumentale kelderbogen des Koornbeurs'. Het thema van deze extravagante avond is 'De wedergeboorte van het neoclassicisme vanuit een postmodernistisch perspectief'. "Wát?" horen wij iedereen al denken; concreet betekent dit u in de kelder een kunstexpositie zal aantreffen. Het aanwezige oeuvre dient echter wel aangevuld te worden; derhalve verwachten wij dat u of uw partij bij aankomst een bijdrage aan deze fantastische expositie levert.

U kunt zich laten inspireren door de afbeeldingen op onze Facebookeventpagina.

U zult goed ontvangen worden! Tot donderdag de 15e!


Uitnodiging derde Dies Dispuut Redux Delft

December 7

Nieuwe leden

Door Metin


Afgelopen maand heeft het dispuut vijf nieuwe leden mogen verwelkomen. Amica Spruit en amici Boerboom, Heij, Remijn en Rienks. Na de welbekende speurtocht door Delft met aansluitend diner en borrel zijn ze allen officieus toegetreden tot Redux.

Oktober 20

Banierzang

Door Metin


Tijdens de constitutieborrel van het 100ste bestuur van De Koornbeurs heeft Redux wederom een nieuw bestuur van een episch cadeau voorzien. Ditmaal is het een piano geworden. Dit betekent echter wel dat het volgende lied uit het hoofd meegezongen moet kunnen worden. Let op, alleen de praeses mag inzetten.

SSR Banierzang Dispuut Redux Delft SSRD

Oktober 18

Reduxdiner September 2011

Door Metin


Het laatste Reduxdiner was wederom een groot succes. Geld nog moeite werden gespaard om de meest luxe gerechten en hapjes op tafel te zetten. Am. Kasbergen heeft enkele foto's gemaakt.

Dispuut Redux diner. Dineren in Delft met Dispuut Redux

September 02

Dispuut Redux Wallpaper

Door Metin


Download nu de Dispuut Redux Wallpaper in 1920*1080 of 1680*1050.

Maart 23

Fotoshoot

Door Metin


Het resultaat van een geslaagde fotoshoot is nu te zien bij de foto's.

Oktober 13

Redux-Bestuurswissel / Dies Natalis / Jasje-Dasje-ledenavond

Door Metin


Nadat het Dispuut haar tweede Dies vierde was het ook tijd voor haar bestuur om te wisselen. In een lange wisselvergadering waarin ook de Kandidaten zijn geïnstalleerd was het tijd voor het kiezen van een nieuw bestuur. Voor de functie van Thesaurier waren twee gegadigden, nl. Ivar de Hoogt en Rick Brandt. Voor de functie van Abactis werd Crystel van Bruggen voorgedragen door Wouter van den Hof en Fedde Kuilman ambieerde de praeseszetel. Na speeches van de kandidaatbestuursleden over waarom zij de geschikte man voor de klus waren en een vragenrondje van de leden werd er gestemd. De uitslag is als volgt:

  • Fedde Kuilman volgt Metin Bakir op als Praeses van Dispuut Redux
  • Crystel van Bruggen volgt Jim de Clercq op als Abactis van Dispuut Redux
  • Rick Brandt volgt Wouter Brevet op als Thesaurier van Dispuut Redux

Om de vergadering niet te lang te maken zijn de minder belangrijke puntjes naar de volgende vergadering verschoven opdat het Dispuut zich in de sociëteit kon mengen met de leden, welke allen met jasje-dasje aanwezig waren. Hier werden de nieuwe bestuursleden officiëel geïnstalleerd door Am. Bakir die voor het laatst de praeseshamer mocht hanteren.

Oktober 11

Secretarieel Jaarverslag

Door Jim


Amicae Amcique,

Het is alweer twee jaar geleden dat dispuut Redux werd opgericht. In deze twee jaar is het dispuut ontwikkeld van een idee tot een werkelijkheid. Onderweg zijn er natuurlijk de nodige aanpassingen gedaan aan het dispuut om onze plek binnen het Koornbeurs en het studentenleven in het algemeen te vinden en af te bakenen. In dit secretarieel jaarverslag zijn de hoogtepunten van het afgelopen jaar beschreven, alsmede de plannen die zijn gemaakt voor het komende jaar.

Ad reducimus,

Jim de Clercq
Abactis

Oktober 6

Constitutieborrel Koornbeursbestuur

Door Metin


Vanaf vandaag heeft de Koornbeurs weer een nieuw bestuur. Dit 99ste `Griekse Goden' bestuur hield daarom vandaag haar constitutieborrel en Redux was uitgenodigd. Het cadeau van vorig jaar overtreffend boden wij het bestuur een stevige, kwalitatieve en vooral mooie statafel aan om de huidige statafel van de sociëteit te vervangen. Dat dit mooie meubel voor de stroeve borrelaars net zo'n rots in de branding mag zijn als de berg Olympos voor de Griekse Goden.

September 29

Nieuwe leden, Speurtocht en Mc-Diner

Door Metin

Mc-Diner
Vandaag heeft Redux een speurtocht door Delft georganiseerd voor de introductie van drie kandidaatleden. Na het uitvogelen en uitvoeren van enkele aanwijzingen werd de tocht afgesloten in stijl: met een diner bij de McDonalds. Inclusief servies, wijnglazen, kaarsjes en bediening! FOTO's!.

Februari 11

Wijnproeven

Door Metin

Wijn, voer voor discussie.
Na lang wachten en enig uitstel is dan toch de Redux Wijnproefavond geweest. Acht wijnen zijn aan de deelnemers voorbij gekomen en deze wijnen zijn variërend ontvangen. De uitslag van deze avond wordt meegenomen bij de implementatie van nieuwe wijnen in het Koornbeursassortiment. Een impressie van de avond is bij de foto's te vinden.

December 17

Meer foto's

Door Metin

Rare jongens...
Na een halfslappe fotoshoot krijg je ook maar de helft van de leden op de foto. De rest komt dus nog.

December 11

Redux en haar Geschiedenis

Door Metin

Het laatste externe feest waar Redux heen is geweest was op Catena, welke wij de laatste vrijdag van november hebben bezocht. Fedde heeft het contact gelegd met hun bestuur en zo doende waren wij uitgenodigd om op hun `Marktwerkingsfeest' aanwezig te zijn. Dit beursfeest hield in dat de prijzen fluctueerden met het huidige aanbod en de vraag. Vooral de vraag eigenlijk. Als op een gegeven moment bier 50 cent was, ging iedereen bier tikken en was het bier de volgende sessie 5,45. Maar gelukkig was dan de jenever maar 70 cent. Aan goedkope drank was de gehele avond geen schaarste. Het was een goed feestje en er was weer vanouds lekker geborreld.

Redux heeft in ieder geval nog twee mooie activiteiten op de huidige planning staan; in januari gaan wij weer richting Leiden om daar te borrelen met dispuut Terra F. van het SSRL. En vanaf volgende week gaan wij om de tafel met C.S.R. om te bespreken wat er moet gebeuren om een ontzettend vet SSRD-feest neer te zetten!

Met vriendelijke groet,

Metin Bakir

November 9

Redux en haar Geschiedenis

Door Metin

Logo Redux

De website begint op dit moment haar meest essentiële informatie te bevatten. Zo heeft Fedde opgeschreven wat Redux voor hem betekent en is er ook een stuk over het ontstaan van het dispuut geplaatst.

De Fotopagina werkt naar behoren en behoeft nu alleen nog verder opgevuld te worden, dit geldt tevens voor de Agenda.

Met vriendelijke groet,
Metin Bakir

Oktober 28

Website in aanbouw

Door Metin

Hallo en welkom op de (in aanbouw zijnde) website van Dispuut Redux. Er moet nog veel aan geklust worden en er zullen vast nog een aantal bugs te vinden zijn. Hier wordt aan gewerkt, kijk vooral even rond.

Tot aan de bar.

Oktober 14

Secretarieel Jaarverslag

Door Jim

JIMBO

Amicae Amcique,

Het is alweer een jaar geleden dat dispuut Redux werd opgericht. Daarom is het nu tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar in de vorm van dit secretarieel jaarverslag. Hierin zal worden teruggekeken op de doelen die wij onszelf hebben gesteld bij de oprichting en de voortgang bij de verwezenlijking hiervan. Ook zal vooruit worden gekeken naar de toekomst en de plannen die hiervoor worden gemaakt.

Ad reducimus,

Jim de Clercq
Abactis

Augustus 28

Dies Natalis

Door Jim

Amici,

Ik bedacht mij vandaag opeens dat wij het heugelijke feit kunnen vieren dat dispuut Redux een jaar geleden is opgericht. Met enig terugzoeken heb ik ook kunnen vinden dat vorig jaar op 22 oktober onze constitutieborrel heeft plaatsgevonden. Ik stel daarom voor om op 21 oktober een constitutieborrel te organiseren. Hiervoor zal voor volgende forum een mooi forumstukje worden geschreven. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Groeten,

Uw Abactis


<< Oudere berichten niet laten zien >>